Afspraak
maken
Afspraak maken
Extensions door Brenda's Hairstyle, Helmond

Extensions

Extensions bij Brenda's Hairstyle in Helmond, Noord-Brabant

Haarextensions zijn een manier om je haar op te vullen of te verlengen. De extensions worden door middel van warmte ingezet. De extensions worden één voor één in het haar geplaatst. Het ligt aan de wens van de klant hoeveel extensions er in worden gezet.

Voor een verlenging worden er ongeveer 100 extensions geplaatst, afhankelijk van de hoeveelheid eigen haar. Hoe meer eigen haar hoe meer extensions er moeten worden geplaatst om een mooi resultaat te krijgen. Om te kunnen bepalen hoeveel extensions er geplaatst moeten worden kun je contact opnemen met mij zodat ik advies kan geven. Merken die ik gebruik: Great Lengts, So Cap, Indian Gold, Balmain, Great Hair.

Extensions bij Brenda's Hairstyle in Helmond, Noord-Brabant

Verzorging extensions

Met extensions is het belangrijk dat je ze extra goed verzorgt.
Dit houdt in:

  • borstel de extensions met een speciale borstel elke dag goed uit
  • ga nooit met nat haar slapen
  • gebruik na de shampoo een conditioner (alleen in de lengtes maar niet op de hoofdhuid, dit is om het loslaten van de bondjes te vermijden)
  • ga niet zwemmen of in de sauna met het haar of zorg dat tijdens het zwemmen het haar niet nat wordt. Dit vanwege het voorkomen van knopen in het haar
  • bij het föhnen of stylen altijd een verzorgend product gebruiken zoals een serum
  • als je voelt dat er een paar extensions aan elkaar zitten trek ze dan uit elkaar anders bestaat de kans dat er meerdere extensions aan elkaar gaan zitten.